Lanenrijk 1B2

Weesp - De Horn
Toekomstig aanbod

€ 212.850,- tot € 589.000,-

Over dit project

LANENRIJK IS ONDERDEEL VAN WEESPERSLUIS
De nieuwbouw van Lanenrijk is onderdeel van het woonlandschap Weespersluis tussen Muiden en Weesp in de Bloemendalerpolder. Van dit groene en waterrijke gebied wordt slechts een derde deel bebouwd zodat er meer dan genoeg ruimte overblijft voor de natuur. Alle droomhuizen zijn gebouwd in ‘fin de siècle’ stijl met unieke, rijk gedecoreerde gevels. Ze zijn niet alleen heel mooi, maar hebben ook een ruime tuin, kijken uit over het water, zijn duurzaam gebouwd en bieden je alle keuzevrijheid. Ze zijn dus helemaal klaar voor jouw toekomst.

De eerste buurt in Lanenrijk wordt al bewoond en nieuwe woningen zijn in aanbouw. Je kan er op je gemak rondkijken. Het straatbeeld is kunstig en gevarieerd door de verschillende typen woningen op een rij. Als je bekend bent met de Blauwhoed en Van Wijnen woningen in Lanenrijk, dan zullen een aantal woningtypes je bekend voorkomen. Van Notariswoningen en Herenhuizen, tot losstaande villa’s en Laanwoningen: er wordt
voor iedereen echt iets bijzonders gecreëerd.

Vanaf 3 september worden er naast Laanwoningen en het Herenhuis op de Fort Uithoornstraat & Muiderslotlaan ook Appartementen, Benedenwoningen en Bovenwoningen gebouwd op de Fort Heemstedestraat.
Bekijk hier het nieuwe aanbod

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lanenrijk 1B2
Koopwoningen
28
Prijs
€ 212.850,- tot € 589.000,-
Type woningen
Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Weesp.

Aanmelden