Lanenrijk 2B1

Weesp - Weesp
Toekomstig aanbod

€ 475.000,- tot € 1.000.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
122 - 192m2
Kaveloppervlak
122 - 477m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

LANENRIJK IS ONDERDEEL VAN WEESPERSLUIS
De nieuwbouw van Lanenrijk is onderdeel van het woonlandschap Weespersluis tussen Muiden en Weesp in de Bloemendalerpolder. Van dit groene en waterrijke gebied wordt slechts een derde deel bebouwd zodat er meer dan genoeg ruimte overblijft voor de natuur. Alle droomhuizen zijn gebouwd in ‘fin de siècle’ stijl met unieke, rijk gedecoreerde gevels. Ze zijn niet alleen heel mooi, maar hebben ook een ruime tuin, kijken uit over het water, zijn duurzaam gebouwd en bieden je alle keuzevrijheid. Ze zijn dus helemaal klaar voor jouw toekomst.

De eerste buurt in Lanenrijk wordt al bewoond en nieuwe woningen zijn in aanbouw. Je kan er op je gemak rondkijken. Het straatbeeld is kunstig en gevarieerd door de verschillende typen woningen op een rij. Als je bekend bent met de Blauwhoed en Van Wijnen woningen in Lanenrijk, dan zullen een aantal woningtypes je bekend voorkomen. Van Notariswoningen en Herenhuizen, tot losstaande villa’s en Laanwoningen: er wordt
voor iedereen echt iets bijzonders gecreëerd.

Straks komen er 84 woningen bij; bekijk hier het nieuwe aanbod.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lanenrijk 2B1
Koopwoningen
84
Prijs
€ 475.000,- tot € 1.000.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Trein/tramstation, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Weesp.

Aanmelden