webdesign bedrijf

Buitenplaats - Vechtrijk

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Weesp - Weesp
Archief

€ 599.000,- tot € 975.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
145 - 181m2
Kaveloppervlak
157 - 669m2

Over dit project

Alle woningen in project Buitenplaats Vechtrijk in Weesp zijn inmiddels verkocht!

Buitenplaats Vechtrijk wordt een ruim en groen opgezet buurtje direct tegen het toekomstige stadspark. Centraal gelegen, op 10 treinminuten van Amsterdam, dichtbij ‘t Gooi én bij de Vecht. Een rustig buurtje waar je wilt wonen!

In Buitenplaats Vechtrijk komen 12 eengezinswoningen in de rij en 8 riante twee-onder-een-kapwoningen. Wonen doe je hier aan het groene stadspark of aan het binnenwater. De mix van rijk gedecoreerde architectuur, geïnspireerd op de romantische fin de siècle stijl, zorgt voor een gevarieerd en sfeervolle uitstraling.

Maak ook kennis met Buitenplaats Vechtrijk, een gezellig en knus buurtje gelegen langs de Vecht. Ruim van opzet met diepe achtertuinen, een fijne speelplek voor de kinderen en ruimte om twee auto’s te parkeren op eigen grond.

Inschrijven:
De inschrijving is inmiddels gesloten.
U kunt zich aanmelden als reserve kandidaat.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buitenplaats - Vechtrijk
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
20
Prijs
€ 599.000,- tot € 975.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Weesp.

Aanmelden