webdesign bedrijf

Weesperwerf

Weesp - Weesp
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Weesperwerf is volop in ontwikkeling. Een nieuw woongebied in Weesp, gelegen in de driehoek van de Nijverheidslaan, Korte Muiderweg en de spoorlijn, waar hard aan wordt gewerkt.

Het voorlopig ontwerp gaat uit van 115 woningen, waarvan 30 appartementen (studio’s) sociale huurwoningen zijn, 10 eengezinswoningen middeldure huurwoningen, 11 eengezinswoningen vrije sector huurwoningen en 64 vrije sector koopwoningen. De woningen liggen aan autoluwe woonstraten en er zijn een aantal bijzondere plekken in het plan. Zoals de buurttuin, een brede groenstrook waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Of het appartementengebouw wat aan het water, op de Kop van de Vecht, ligt.

STAND VAN ZAKEN
Eind 2018 heeft de gemeente Weesp besloten om een deel van het bedrijventerrein aan de Nijverheidslaan te transformeren tot een nieuw woongebied. Inmiddels is er een anterieure overeenkomst voor de ontwikkeling van het gebied getekend en wordt het voorlopig ontwerp uitgewerkt naar een definitief ontwerp. Getoonde beelden en schetsmatige impressies zijn aan wijzigingen onderhevig. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Meer informatie

Kenmerken

Project
Weesperwerf
Koopwoningen
64
Huurwoningen
51
Type woningen
Appartement, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Weesp.

Aanmelden