webdesign bedrijf

Waterrijk 5A1-West

Weesp - Weesp
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Waterrijk is onderdeel van het woonlandschap Weespersluis tussen Muiden in de Bloemendalerpolder. Zoek je een waanzinnige woning, net buiten de stad, met een overvloed aan ruimte, zon, water en groen om je heen? Dan komt deze kans al geroepen.

Rijk aan ruimte...
In Waterrijk woon je landelijk chique en eigentijds op je eigen eiland. Je vindt hier een grote variatie aan woningen, van prachtige vrijstaande villa's, fijne bungalows in verschillende groottes tot luxueuse appartementen. Allemaal omringd door veel groen, water en grote tuinen.

...details
De architectuur is geïnspireerd op het typisch Hollandse dorpen langs de Vecht. Dit zie je terug in het lijnenspel van de huizen, de verkaveling van het landschap en de nostalgische details. Oer-Hollands met een moderne touch.

...natuur
Steiger, bootjes en bruggen zijn kenmerkend voor de waterrijke omgeving. De woningen passen mooi in het landelijk landschap. Zie je jezelf al genieten van de ondergaande zond in je tuin of vanuit je bootje? Picture perfect!

...extra mogelijkheden
In Waterrijk komen bij een aantal woningen een extra buitenruimte in je tuin. Deze kan bijvoorbeeld gebruikt worden als inspirerende werkplek, een logeerkamer of luxe buitenkeuken. Meer informatie hierover lees je op de website.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Waterrijk 5A1-West
Koopwoningen
70
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Weesp.

Aanmelden