Cacaokwartier

Weesp
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het Cacaokwartier ligt op het Van Houten Industriepark, het oudste bedrijventerrein van Weesp. In het jaar 1850 vestigde Van Houten Cacao zich op het terrein. Na Van Houten werd het terrein overgenomen door Abbott, een farmaceutisch bedrijf. Aan de zijde van de Prinses Irenelaan is in de jaren 80 een kantorenpark gerealiseerd. Hiermee is een tweedeling ontstaan in het gebied en keerde het kantorenpark zich af van het bedrijventerrein. De vijf kantorenpanden staan leeg én zijn klaar voor een nieuwe toekomst.

De kantorenpanden zullen worden omgetoverd tot prachtige woningen.

Het Cacaokwartier is bekend van het Van Houten Industriepark, het oudste bedrijventerrein van Weesp. Voor het Cacaokwartier staan grote veranderingen te wachten, deze panden worden namelijk herontwikkeld! De vraag is echter wat voor soort woningen moeten hier komen? Waar is behoefte aan? Denk jij met ons mee? Meld je dan hier aan!

Bereikbaarheid
Door de gunstige ligging ontwikkelde Weesp zich al vroeg als vestingstad. Deze gunstige ligging is nog steeds te zien door de bereikbaarheid van Weesp! Zo ben je binnen no-time op de A1, A9 of de provinciale weg. Ook het openbaar vervoer is niet te missen in Weesp. Maak gebruik van de verschillende buslijnen of het treinstation. Liever met de boot, ook dat kan! De Vecht loopt dwars door de stad.

Voorzieningen
In Weesp zijn alle voorzieningen dichtbij! Even naar de supermarkt, bakker, slager, vishandel, patisserie, drogist, boekwinkel, bloemenzaak, opticien, juwelier, kledingwinkel, sportwinkel, fietsenwinkel, woonwinkels of even ontspannen in een schoonheidssalon? Dat kan allemaal in Weesp!

Participatietraject
Wij nodigen iedereen uit om met ons mee te denken hoe we de groei van Weesp en de grote vraag naar woningen op deze plek het beste kunnen inpassen. Hiervoor gaan wij (online) bijeenkomsten organiseren. Denk jij met ons mee?

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cacaokwartier
Start verkoop
2022 (1e kwartaal)
Koopwoningen
40
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Weesp.

Aanmelden